Wil jij?

Onderstaand enkele van onze kandidaten waarop je kunt reageren als je met die persoon in contact zou willen komen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Klik op de button en reageer direct via ons aanmeldformulier. Bij opmerkingen kun je toevoegen in welk profiel jij jezelf herkent.

Door op de button te klikken en je gegevens te delen, geef je ons toestemming om persoonlijk contact met jou op te nemen. Uit dit gesprek moet blijken of er voldoende overeenkomsten zijn om je met de bewuste kandidaat in contact te brengen. Uiteraard respecteren wij hierbij de privacy van onze kandidaat maar natuurlijk ook jouw privacy.

Wie weet vind je hier jouw ideale kandidaat.

Gezocht: eerlijke vrouw rond de 59

Hij  (59), woont onder de rook van Amsterdam, maar waar jij woont vindt hij niet belangrijk. Voor zijn werk reist hij door het hele land.  En hij beseft ook dat de liefde misschien verder weg woont en dat vindt hij geen probleem.  Gescheiden en geniet van zijn dochter en kleindochter. Fijne baan, leuke woning. Kleedt zich casual sportief, rookt en drinkt niet. Zoekt een lieve en beslist eerlijke en oprechte vriendin.

Gezocht: lieve natuurliefhebster

Vrijgezel, half vijftig,   regio ’s Hertogenbosch, actief en houdt van het buitenleven.  Werkt ook in de natuur. Rustige man, serieus maar zeker ook humor. Zoekt een lieve, eerlijke natuurliefhebster. Wil samen leuke dingen ondernemen en mogelijk een mooie toekomst op te bouwen.

Gezocht: sportieve vrouw in Zeeland of Zuid/West Nederland

Een sportieve man uit de provincie  Zeeland zoekt een lieve, actieve vrouw (ca. 47 – 57  jaar). Hij is graag buiten en zou het leuk vinden als jij ook van het buitenleven houdt.  Maar samen een film kijken op de bank vindt hij ook fijn. Werkt fulltime in de weg- en waterbouw,  is handig en houdt van klussen. extravert, praat graag, is spontaan, eerlijk en betrouwbaar.  Hij zoekt een lieve, sportieve vrouw, liefst uit Zeeland maar in Zuid West Nederland is ook geen probleem.

Gezocht: Brabantse man, regio Eindhoven

Een knappe, slanke, jong ogende  charmante Brabantse in de regio Eindhoven zoekt een goed uitziende man tussen de 55 – 65 jaar die houdt van gezelligheid.  Ze is een zelfstandige vrouw, rijdt auto,  heeft een fijne band met kinderen en kleinkinderen en is tevreden met haar  leven. Maar een maatje waarmee ze dingen kan delen en kan ondernemen ontbreekt.  Ze komt daarom graag in contact met een verzorgde, liefst Brabantse man die van gezelligheid houdt, initiatief neemt en ervoor open staat samen gezellige dingen te ondernemen want. samen is toch leuker dan alleen.

Gezocht: vrolijke, sportieve man

Goedlachse, enthousiaste en vrolijke dame zoekt “een soulmate”  rond de 66 jaar. Geboren in Azië maar woont hier al weer ruim 35 jaar in “Het Groene Hart”. Graag bezig en wil met haar partner graag fietsen en wandelen, ze is graag buiten en houdt van de natuur. Mag graag koken en heeft een brede muzieksmaak.  Huiselijk en houdt van netheid,  geniet van haar  (uitwonende) dochters.  Rijdt auto maar houdt ook van de trein, het landschap voorbij laten glijden terwijl je lekker rustig zit.  Een actieve, positieve man die ook van de natuur houdt past bij haar.

Gezocht: leuke, nuchtere vrouw rond de 50

Een veelzijdige man, flexibel, open, lief en zorgzaam, stabiel en met plannen voor de toekomst die hij graag zou delen met een nieuwe liefde. Een mensen mens, humor en heeft graag mensen om zich heen. Houdt van dieren.  Echt toe aan een nieuwe mooie relatie met een gezellige,  leuke nuchtere vrouw tussen de ca. 49 en 55 jaar, liefst niet rokend.  Fijn als jij je leven ook op orde hebt, gevoel voor humor en je  kinderen zijn zeker welkom.  Hij woont in Oost Brabant is onderhoudsmonteur en als zzp-er  actief voor diverse opdrachtgevers .

Gezocht: Vrolijke, initiatiefrijke man

Een 68-jarige dame in Noord Holland zoekt een vrolijke en zelfstandige man.  MBO niveau, weduwe, actief en vrolijk, met pensioen en doet wat vrijwilligerswerk. Eem sterke persoonlijkheid, mag graag wandelen en fietsen en heeft 2 hondjes.  Ze zoekt een avtieve man die zijn leven op orde heeft en initiatief durft te nemen,  doet ze zelf ook. Ze houdt van gezelligheid, heeft een donker kapsel en is 1.67m.

Gezocht: lieve, eerlijke vrouw ca. 50 jaar

Regio Utrecht, slanke man, gescheiden en dagelijks druk als koerier. Geboren en getogen in de regio, poos in buitenland gewoond maar nu weer terug in zijn vertrouwde omgeving.  Wandelen, fietsen en zwemmen doet hij graag in zijn vrije tijd. Houdt van gezelligheid en knusheid.  Gevoelig en soms wat verlegen man, heeft enkele tattoos en vindt het niet erg als jij die ook hebt maar piercings vindt hij minder aantrekkelijk.  Zoekt een lieve en vooral eerlijke vriendin tussen de ca. 45 en 53 jaar.

Gezocht: jonge vrouw, rond de 35 jaar

HBO-er  regio ’s Hertogenbosch ,  slank  postuur,  ziet er goed uit,  familieman,  fijne vriendenkring, prima baan, zaken goed voor elkaar, houdt van gezelligheid maar zeker ook serieus.  Alleen die lieve  en oprechte vriendin, die haar leven ook op orde heeft, ontbreekt.