Wil jij?

Onderstaand enkele van onze kandidaten waarop je kunt reageren als je met die persoon in contact zou willen komen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Stuur een mail naar: info@hetrelatiebureau.nl of klik op de button om gelijk een mail te typen. Benoem in de mail in welk profiel jij jezelf herkent.

Door een mail te sturen en je gegevens te delen, geef je ons toestemming om persoonlijk contact met jou op te nemen. Uit dit gesprek moet blijken of er voldoende overeenkomsten zijn om je met de bewuste kandidaat in contact te brengen. Uiteraard respecteren wij hierbij de privacy van onze kandidaat maar natuurlijk ook jouw privacy.

Wie weet vind je hier jouw ideale kandidaat.

💚 Zeeland/zuidwest Nederland

Niet veeleisende man (51) met een zacht karakter in de provincie Zeeland – MBO niveau  – zoekt een eerlijke en oprechte vrouw. Hij heeft zijn leven goed op orde, een  fijne baan en woning maar een lieve vriendin ontbreekt.  Woon je ergens in zuidwest Nederland, houd jij ook van dieren en vind je eerlijk en oprecht ook heel belangrijk?  Reageer dan op deze man door een e-mail te sturen naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Haarlemmermeer

Leuke, actieve en sportieve  52-jarige vrouw (HBO) zoekt een dito man.  Ze heeft een fijne baan,  sport regelmatig en is actief met haar honden.  Een echt buitenmens.  Met een actieve man die zijn leven op orde heeft én van honden houdt, komt ze graag in contact. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Brabant/Amsterdam

Een 57-jarige man in Brabant (LBO/MBO)  zoekt een vrouwelijke vrouw die van hakken en jurkjes houdt,  iemand die zich dagelijks goed verzorgd.   Als je in Brabant woont zou dat fijn zijn maar woon je in Amsterdam, dan is hij daar ook heel blij mee,  voor zijn werk was hij vaak in Amsterdam en hij houdt enorm van de Amsterdamse mentaliteit. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Apeldoorn

Moderne, actieve en sportieve 52-jarige vrouw (MBO/HBO) zoekt een lieve vriend.  Ze heeft een fijne baan en twee kinderen waarvan 1 nog thuis woont maar wel zijn eigen plan trekt.  Een niet rokende  man die actief is,  zijn eigen leven ook op orde heeft en waarmee ze o.a. fijne gesprekken kan voeren is wat ze zoekt. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Utrecht

64- jarige man, HBO niveau,  bijna met pensioen,  zoekt een lieve vriendin.   Hij kijkt er naar uit om weer meer tijd te hebben om te reizen, fietsen en allerlei leuke dingen te ondernemen en dat zou hij graag doen met een leuke vriendin,  liefst iemand met gevoel voor humor wat daar houdt hij van. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Twente

Een gezellige en opgewekte weduwe (64) zoekt een lieve vriend.  Ze werkt nog enkele dagen in de week met veel plezier en heeft fijn contact met familie en vrienden.  Een leuke, goed verzorgde man met ook een eigen leven én gevoel voor humor is wat ze zoekt. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Zaanstreek

Spontane, lieve en actieve 62-jarige man (LBO).   Heeft en fijne baan en houdt van gezelligheid, winkelen en gaat er in de zomer graag met zijn bootje op uit.  Hij is heel netjes en verzorgd en ziet dat ook graag bij een vrouw. Zijn leven prima voor elkaar maar mist een lieve vriendin die liefst ook in de regio woont. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Haarlem

Actieve  73-jarige  dame (MBO/HBO), regio Haarlem zoekt een fitte, beschaafde  man.  Ze houdt o.a. van kunst en musea,  fietsen en mag ook graag af en toe op reis gaan.  Ze is een goed verzorgde dame en zoekt een dito,  niet rokende man. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Veluwe

Leuke, niet veeleisende, verzorgde 45-jarige  man  (LBO) ,  buitenmens,  fijne baan een mooi appartement  zoekt een lieve vriendin.  Iemand die blij kan zijn met kleine dingen.  En heb je kinderen,  daar houdt hij van. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.