Wil jij?

Onderstaand enkele van onze kandidaten waarop je kunt reageren als je met die persoon in contact zou willen komen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Stuur een mail naar: info@hetrelatiebureau.nl. Benoem in de mail in welk profiel jij jezelf herkent.

Door een mail te sturen en je gegevens te delen, geef je ons toestemming om persoonlijk contact met jou op te nemen. Uit dit gesprek moet blijken of er voldoende overeenkomsten zijn om je met de bewuste kandidaat in contact te brengen. Uiteraard respecteren wij hierbij de privacy van onze kandidaat maar natuurlijk ook jouw privacy.

Wie weet vind je hier jouw ideale kandidaat.

💚 Flevoland

Een initiatiefrijke en gezellige  taxichauffeur (60) uit Flevoland zoekt een leuke  (niet rokende) vriendin die het ook leuk vindt om er af en toe op uit te gaan met o.a. de caravan.  Hij is een man met het hart op de tong,  vindt het belangrijk dat iemand eerlijk is.  Hij rijdt auto en motor, is zorgzaam en houdt o.a. van koken. Bij hem komt een vrouw niets tekort.   Wil je met hem in contact komen?   Reageer dan op deze man door een e-mail te sturen naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Amsterdam/Haarlemmermeer

In een leuke plaats onder de rook van Amsterdam woont een gezellige, vriendelijke en actieve man (79) die graag in contact zou komen met een lieve en gewone vrouw.  Hij houdt enorm van fietsen en rijdt ook auto  info@hetrelatiebureau.nl.

💚 regio Utrecht

Een vrolijke no nonsens 71-jarige  weduwe (HBO)   in de regio Utrecht zoekt een leuke, positieve man voor een fijne latrelatie.     Een ondernemende man die zin heeft in het leven past bij haar.  Nieuwgierig?  Mail naar info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Apeldoorn

Moderne, actieve en sportieve 52-jarige vrouw (MBO/HBO) zoekt een lieve vriend.  Ze heeft een fijne baan en twee kinderen waarvan 1 nog thuis woont maar wel zijn eigen plan trekt.  Een niet rokende  man die actief is,  zijn eigen leven ook op orde heeft en waarmee ze o.a. fijne gesprekken kan voeren is wat ze zoekt. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Utrecht

64- jarige man, HBO niveau,  bijna met pensioen,  zoekt een lieve vriendin.   Hij kijkt er naar uit om weer meer tijd te hebben om te reizen, fietsen en allerlei leuke dingen te ondernemen en dat zou hij graag doen met een leuke vriendin,  liefst iemand met gevoel voor humor wat daar houdt hij van. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Twente

Een gezellige en opgewekte weduwe (64) zoekt een lieve vriend.  Ze werkt nog enkele dagen in de week met veel plezier en heeft fijn contact met familie en vrienden.  Een leuke, goed verzorgde man met ook een eigen leven én gevoel voor humor is wat ze zoekt. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Zaanstreek

Spontane, lieve en actieve 62-jarige man (LBO).   Heeft en fijne baan en houdt van gezelligheid, winkelen en gaat er in de zomer graag met zijn bootje op uit.  Hij is heel netjes en verzorgd en ziet dat ook graag bij een vrouw. Zijn leven prima voor elkaar maar mist een lieve vriendin die liefst ook in de regio woont. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Regio Haarlem

Actieve  73-jarige  dame (MBO/HBO), regio Haarlem zoekt een fitte, beschaafde  man.  Ze houdt o.a. van kunst en musea,  fietsen en mag ook graag af en toe op reis gaan.  Ze is een goed verzorgde dame en zoekt een dito,  niet rokende man. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.

💚 Veluwe

Leuke, niet veeleisende, verzorgde 45-jarige  man  (LBO) ,  buitenmens,  fijne baan een mooi appartement  zoekt een lieve vriendin.  Iemand die blij kan zijn met kleine dingen.  En heb je kinderen,  daar houdt hij van. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@hetrelatiebureau.nl.