Heb je al vakantie ingepland? Of wacht je gewoon af wat uitkomt bij de baas of de collega’s? Sommige singles vinden vakantie nemen heel lastig: verplicht thuisblijven, niemand om mee te praten, geen vakantieplannen want alleen is er niks aan. Dan is er uiteindelijk ook niets om je op te verheugen. En dat is weer niet goed voor de stemming. Wil je die tijd goed doorkomen, dan vind je hieronder wat goede tips.

Als je single bent en het moeilijk vind om de verplichte vakantie te nemen, ga dan nu alvast bedenken wat je die vrije weken zou willen gaan doen. Plan familiebezoeken in, vier je verjaardag met een tuinparty, schrijf je in voor een singlesactiviteit of ga naar het relatiebureau, boek een verwenarrangement in een welnesscentrum, spreek af met een oude schoolvriendin of bied de buren aan om dagelijks een flinke wandeling met hun hond te gaan maken, ga rondkijken voor en andere auto, ga een dagje naar een shopping mall voor een nieuwe garderobe. Maakt niet uit, alles is goed, als je maar terug kunt kijken op een goedgevulde vakantie en blij terug kunt denken aan de dagen waar je zo tegenop zag.

Je zult zien, de dagen vliegen voorbij, je komt bijna tijd tekort. Dat is het voordeel van een planning maken, ergens goed over nadenken voordat het zo ver is, op tijd afspraken maken, boeken, vastleggen. Sta op tijd op, zorg dat er een lekker ontbijtje in huis is en kom je afspraken na, volg je planning en geniet van alle contactmomenten, van onverwachte ontmoetingen, van een dierbaar weerzien of van je nieuwste aankopen. Wedden dat je dan wél een fijne vakantie hebt? En voor die partner kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Boeket door hek