Zekerheid is iets dat bijna iedereen nodig heeft om zich goed te voelen. Dat geldt heel in het bijzonder voor de zekerheid van geborgenheid en liefde. De dagen lengen eindelijk weer wat, de eenzame feestdagen zijn voorbij en hoogste tijd om er voor te zorgen dat het in 2016 anders verloopt. En dat kan met persoonlijke dating, waarbij je middels een consultant contacten aangaat met kandidaten die écht bestaan en écht serieuze bedoelingen hebben, dus met de hoogste slagingskansen.

Talloze voorbeelden kan ik aanhalen. Tot mijn groot genoegen zelfs ook in mijn eigen woonplaats. Daar doe ik altijd extra mijn best voor, want ik wil graag dat mijn cliënten met een goed gevoel terugdenken aan het moment dat ze bij me aan tafel zaten voor hun inschrijving. In de zomer meldde zich een oudere heer met de mededeling dat hij dit jaar met de Kerstdagen niet meer alleen wilde zijn, en….vorige week kreeg ik een berichtje, dat een van mijn voorstellen tot nu toe succesvol is. “Deze Kerst zit ik niet meer alleen”, luidde de boodschap.

Het nieuwe jaar is een goede aanleiding om een lang gekoesterde wens vorm te gaan geven. Het goede voornemen is het halve werk. Bij Stichting Date kunnen de mensen zelf hun partner kiezen uit het partnerboek, waarin alle ingeschreven cliënten uit heel Nederland overzichtelijk zijn te vinden met een zeer uitgebreide, maar volledig anonieme profielschets. Vanzelfsprekend heeft de consulent ook altijd haar eigen, goed onderbouwde voorstellen. Veilig, discreet, snel en betrouwbaar.

Als ik een voorstel doe, raad ik de mensen altijd aan om dat niet in de wind te slaan. Af en toe gebeurt er niets, maar heel vaak valt mijn persoonlijk voorstel in goede aarde en groeit er iets moois uit. Om een of andere reden ontwikkelt zich daarvoor een soort van zesde zintuig. Daar heb je dan je consulente ook voor. En daar kan geen computer tegenop. Droge gegevens met elkaar vergelijken en bij elkaar optellen, leidt bijna altijd tot niets. Het goede gevoel moet er zijn. Pas dan heeft het zin om ermee aan de slag te gaan. Via Stichting Date hebben sinds 1969 meer dan 100.000 mensen hun partner gevonden middels persoonlijke matching. Daar kunt u ook bijhoren…tenminste…als uw uitgangspunt een duurzame man-vrouw relatie is en als u ongebonden bent natuurlijk. Zodat u de feestdagen van 2016 met een heel ander gevoel in gaat. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Koppel houdt elkaar vast