Valentijnsdag gaat toch zeker niet weer ongemerkt voorbij….

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Er zijn in Nederland maar liefst 2,5 miljoen singles die Valentijnsdag, de dag van de liefde, alleen doorbrengen. Zonder een fijne partner die heel speciaal voor je is en voor wie jij jezelf ook heel speciaal voelt. Een relatiebemiddelingsbureau als Stichting Date biedt de uitkomst! Via personal dating, veilig, betrouwbaar en razendsnel. Zet die stap en de kans is groot dat je volgend jaar je eigen Valentijntje kunt verwennen.

Verwacht of krijg jij een kaartje? Een mailtje? Een bloemetje of chocolade? Een uitnodiging misschien voor een etentje, een romantische avond met het bekende wijntje bij de open haard of gaat iemand lekker voor jou koken? Of wordt het weer hetzelfde als vorig jaar? Alleen achter de geraniums? Alleen voor de TV? Dat is toch jammer van deze dag, de dag van de liefde hoor je samen te zijn, aan elkaar te denken, elkaar te schrijven, te verwennen met een klein cadeau om je Valentijn te laten weten dat hij of zij het stralende middelpunt is in jouw leven. En deze vreugde gaat niet alleen om krijgen en ontvangen maar ook om geven. Bijkomend voordeel: wat je geeft krijg je dubbel terug.

Stichting Date helpt je jouw eigen Valentijn te vinden. Ons relatiebemiddelingsbureau biedt een veilige omgeving om met kandidaten in contact te komen. Bij een relatiebemiddelingsbureau vind je alleen singles die ook daadwerkelijk vrij zijn en serieus op zoek zijn naar een vaste relatie. Anders dan op datingwebsites waar ook veel ‘avonturiers’ te vinden zijn.

Bij Stichting Date ben je er zeker van dat je in contact wordt gebracht met ongebonden mensen die, net als jij zelf, uit zijn op een serieuze relatie. Mensen die bij Stichting Date aan het kennismakingsprogramma deelnemen kunnen zelf kiezen met wie ze in contact willen komen, en ook door de ander gekozen worden. Wie bij Stichting Date aan de slag gaat, krijgt na het eerste gesprek inzage in het partnerboek waarin alle kandidaten staan met een uitgebreide omschrijving. Zo kun je vanuit je vertrouwde plekje thuis op je gemak iemand kiezen die je aanspreekt. Desgewenst help de consulente je bij het zoeken naar een geschikt profiel. Stichting Date draagt het Singleskeurmerk en is een landelijk, professioneel en erkend bureau en is met haar 47 jaar ervaring één van de koplopers in Nederland. Tevens aangesloten bij de Branchevereniging Singles keurmerk en de Geschillencommissie: dat geeft een vertrouwd gevoel.

Getekend hart op kaart