Over ons

Het Relatiebureau komt voort uit Stichting Date wat al bestaat sinds 1969 , het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland.

We zijn erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk en zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Daarnaast zijn we in het bezit van het Singles Keurmerk voor relatiebemiddeling.

Het Relatiebureau doet  ‘serieuze’ bemiddeling. Onze consulenten hebben veel ervaring, zijn mensgericht en vormen met elkaar een ijzersterk team. Daarbij worden we bij Het Relatiebureau enthousiast van ons werk en gaan we graag voor jou de uitdaging aan om een positieve verandering in je leven te brengen.

We zoeken dan ook volgens jouw wensen en gewenste eigenschappen naar een ideale partner die ook echt bij je past.

Integriteit, discretie en vertrouwen

Niet alleen is het behalen van het uiteindelijke doel zo belangrijk voor ons, wij hechten veel waarde aan het contact tussen jou en de consulent. Zo staan privacy, integriteit, discretie en vertrouwen bij ons en dus ook bij onze consulenten voorop. Onze consulenten leggen dan ook niet alleen maar de focus op de eerste kennismaking. Het contact na de kennismaking is even belangrijk. Er zijn vaste contactmomenten, maar je kunt ook altijd contact opnemen met je eigen consulent voor advies, ruggespraak, feedback of begeleiding.

Oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland

Wij zijn al ruim 50 jaar actief in het vinden van geschikte partners voor onze kandidaten. Hierin hebben wij veel mooie succesverhalen aan mogen horen. Iets waar wij ontzettend blij van worden en trots op zijn. Onze dienstverlening staat bekend als persoonlijk en meegaand, waarbij wij altijd denken aan wat voor jou het beste is en hoe wij je het beste kunnen helpen.

Contactinformatie

Relatiebemiddelingsbureau Erp (Noord-Brabant)

Stichting Date / Het Relatiebureau
Postbus 55
5388 ZH Nistelrode

Tel. 085 0765 365