Over ons

Het Relatiebureau komt voort uit Stichting Date wat al bestaat sinds 1969 , het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland.

We zijn erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk en zijn aangesloten bij de geschillencommissie. Daarnaast zijn we in het bezit van het Singles Keurmerk voor relatiebemiddeling.

Het Relatiebureau doet serieuze relatiebemiddeling. Onze consulenten hebben veel ervaring, zijn mensgericht en vormen met elkaar een ijzersterk team. Daarbij worden we bij Het Relatiebureau enthousiast van ons werk en gaan we graag voor jou de uitdaging aan om een positieve verandering in je leven te brengen.

We zoeken dan ook volgens jouw wensen en gewenste eigenschappen naar een ideale partner die ook echt bij je past.

Thea

Mijn naam is Thea Schampers en al ruim 9 jaar ben ik met veel plezier en toewijding matchmaker. begonnen bij Stichting Date en mee gegaan naar Het Relatiebureau. Mensen samen brengen om elkaars leven te verbinden is het allermooiste om te doen. Ik ben actief in de regio ’s Hertogenbosch – Tilburg en maak graag een afspraak met u voor een informatief gesprek bij u thuis. Graag tot ziens!

Marcel

Mijn naam is Marcel en ben woonachtig in het mooie Zutphen waar ik samenwoon met mijn vriendin Nicole, de liefde van mijn leven. Ik ben actief geweest als bemiddelaar maar houd mij voor Het Relatiebureau nu nog bezig met eenvoudige coaching.

Misschien is daten al weer een poos geleden of lukt het maar niet om de ene leuke partner te vinden, dan kan coaching jou misschien helpen. Het geeft je inzicht in het soort partner wat je nodig hebt en bij je zou kunnen passen alsmede tips en trics om een relatie te laten slagen.

Integriteit, discretie en vertrouwen

Niet alleen is het behalen van het uiteindelijke doel zo belangrijk voor ons, wij hechten veel waarde aan het contact tussen jou en de consulent. Zo staan privacy, integriteit, discretie en vertrouwen bij ons en dus ook bij onze consulenten voorop. Onze consulenten leggen dan ook niet alleen maar de focus op de eerste kennismaking. Het contact na de kennismaking is even belangrijk. Er zijn vaste contactmomenten, maar je kunt ook altijd contact opnemen met je eigen consulent voor advies, ruggespraak, feedback of begeleiding.

Oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland

Het Relatiebureau borduurt voort op het oudste bemiddelingsbureau van Nederland Stichting Date wat ruim 50 jaar actief was in het vinden van geschikte partners voor onze kandidaten. Het Relatiebureau heeft het stokje overgenomen en nemen de vele mooie succesverhalen mee. Iets waar wij ontzettend blij van worden en trots op zijn. Onze dienstverlening staat bekend als persoonlijk en meegaand, waarbij wij altijd denken aan wat voor jou het beste is en hoe wij je het beste kunnen helpen.

Contactinformatie

Het Relatiebureau
Postbus 55
5388 ZH Nistelrode
085 0765 365
info@hetrelatiebureau.nl