fbpx

Kandidaten

Heart-Icon

Michel, 42 jaar
Regio Twente

Zijn leven is prima op orde, hij woont in Twente, heeft leuk werk, fijne vrienden, mooi en met zorg ingericht appartement, alleen een leuke vriendin ontbreekt nog. Hij is slank, 1.78, heeft kort geknipt donker haar en houdt van luxe, mooie kleding, lekkere luchtjes en rookt niet. In het dagelijks leven werkzaam bij een groothandel voor de horeca. Fysiek best een zware baan, vandaar dat hij de sportschool overslaat en het houdt bij af en toe zwemmen, wandelen of een eind fietsen. Voldoende, gezien zijn slanke postuur. Heeft wel relaties gehad maar tot nu toe de ware nog niet gevonden. Een laatbloeier. Kinderen heeft hij niet maar mocht jij een weduwe met kinderen zijn en/of nog een kinderwens hebben? Daar staat hij zeker voor open.  Hij vindt het leuk zich daarmee bezig te houden en kijkt graag interieurprogramma’s. Een echte tv kijker is hij overigens niet, wat actualiteiten en nieuws en af en toe iets wat hem interesseert en sport. Voetbal volgt hij wel en soms gaat hij naar het stadion voor een wedstrijd van zijn thuisclub. Qua muziek hoort hij het liefst muziek uit 80 en 90-er jaren en als het kan gaat hij ook wel eens naar feesten waar die muziek gedraaid wordt. Een grote fan van vliegen is hij niet maar ach, als je verder weg wil kan het niet anders en zal hij zeker mee gaan. Zuidelijke landen trekken hem het meest. Hij houdt van cabaret, gaat af en toe naar theater of naar een popconcert. Een zorgzame, lieve en gevoelige man, netjes en ijdel. Gevoelig en kan zich dingen soms teveel aantrekken. Een lieve, nette en zorgzame vrouw is wat hij zoekt. Wel een rijbewijs maar geen auto. Maakt gebruik van OV. Wil je met deze super aardige man in contact komen?

reageer op deze kandidaat
Heart-Icon

Peter, 70 jaar
Regio Oost-Brabant

Voor een  weduwnaar  zoeken wij een aardige dame. Meneer is 1.69m, slank , netjes en verzorgd, casual sportief gekleed, kort wit/grijs haar, LBO niveau. Niet roker, wel af en toe een drankje Geniet nu van zijn pensioen maar deed technisch werk en is later in de bouw aan de slag gegaan. Hij heeft 1 zoon waarmee fijn contact zo ook met zijn broers en zus. Hij houdt van motorrijden en de motorsport. Bij motorrace wedstrijden is hij regelmatig baancommissaris. Daarnaast is hij af en toe als vrijwilliger chauffeur bij een gehandicapten instelling of doet daar klusjes. Hij houdt van tuinieren, vogels kweken, aan zijn motor(en) sleutelen en knutselen. Onderhoud zijn eigen huis en tuin wat er ook allemaal heel netjes uitziet. Hij blijft fit door o.a. veel te fietsen. Naast motorrijden rijdt hij ook auto. Misschien vind jij het leuk om met hem mee te rijden op de motor, of misschien rijd je zelf ook nog wel motor. Zou helemaal geweldig zijn, lekker samen ritjes maken op de motor. Hij heeft een brede muzieksmaak, Nederlandstalig R&B, blues etc. Met een lieve partner zou hij graag weer eens naar theater, concert of bios gaan. Alleen vindt hij daar niet veel aan. Hij kijkt niet veel tv maar als hij kijkt is het naar actualiteiten, nieuws of sport zoals wielrennen of motorsport. Ook ziet hij wel graag natuurfilms en documentaires. Geen lezer maar een boek over motorsport vindt hij wel leuk om te lezen. Een eerlijke en serieuze man, zorgzaam, afwachtend, “kijkt de kat uit de boom”. Hij mist een lieve partner.

reageer op deze kandidaat
Heart-Icon

José, 52 jaar
Regio Rotterdam

Heren, ik wil u voorstellen aan José, 1.73 lang en modern kort blond haar. Een zelfverzekerde single dame. Heeft een lange relatie gehad, maar is niet getrouwd geweest. Geen kinderen. Grijs-blauwe ogen, Universitair opgeleid en nu werkzaam als zelfstandige. Ze wordt door bedrijven ingehuurd als er dingen in de bedrijfsstructuur moeten veranderen. Rookt niet en drinkt met mate. Haar favoriete vakantieland is Italië waar ze een klein optrekje heeft. Woonachtig in Rotterdam in Zuid-Holland in een appartement met uitzicht. Zwemt voor haar conditie minimaal 3 keer in de week en speelt daarnaast regelmatig (competitief) tennis. Maakt graag cijferpuzzels en op TV zijn het natuurlijk de actualiteiten of een detective. Leest graag boeken waar je over na moet denken met een filosofische slag. José heeft een stevig postuur, maar weet zich stijlvol en modieus te kleden en ziet er graag verzorgd uit. Ze kleed zich naar gelegenheid. Ze heeft geen tattoo of piercings. Heeft een rijbewijs, geen auto in bezit, maar wel tot haar beschikking via een abonnement op GreenWheels. Voor een avondje film, theater of een goede muziekvoorstelling is ze altijd in. Muziek van de ’80-‘90er jaren. Ook kan zij genieten van gezellig uit eten met een goed gesprek en een goed glas wijn. Ze speelt op haar eigen elektrische piano desgewenst met koptelefoon, zodat dat ook in een appartement geen probleem oplevert. Ze zoekt een partner die net als zij houdt van het goede leven (la dolce vita). Die ook een eigen leven heeft en niet afhankelijk is van haar. Ze heeft een actief leven, maar maakt graag tijd voor jou. Een man met humor en een eigen mening.

reageer op deze kandidaat
Heart-Icon

Yvette, 52 jaar
Regio Utrecht

Geboren en getogen in Zuid-Afrika en voor de liefde naar Nederland verhuisd. Inmiddels is deze  dame gescheiden en woont ze met haar zoon in de regio Utrecht. Een mooie, naturelle vrouw, 1.67 m, blond (met beetje grijs) halflang haar en slank postuur en gekleed naar gelegenheid. Goed opgeleid (boekhouding). Ze spreekt goed Nederlands vermengd met Zuid Afrikaans. Houdt van het buitenleven, fietsen en wandelen of er op uit om te fotograferen. Houdt van dieren en heeft zelf vogeltjes. Een hond zou ze leuk vinden maar kan niet op een appartement, vindt ze. Creatief, houdt van tekenen, schilderen en scrapbooking. Houdt van kunst en gaat ook graag naar het museum. Ze mag graag koken en houdt van lezen; Voornamelijk Engels maar zeker ook Nederlandse boeken voor de taal. Haar muzieksmaak is breed; haar stemming bepaalt waar ze naar luistert. Haar broer, zus en verdere familie woont in Zuid Afrika, ze gaat daar regelmatig heen of familie komt naar Nederland. Ze houdt van reizen en als het kan gaat ze op reis. Ook reizen binnen Europa vindt ze fijn. Of ze van kamperen houdt weet ze niet, heeft ze nooit gedaan maar staat ze absoluut voor open. In theater ziet ze graag musical, dans, opera. Kijkt graag Netflix, romantische films, kookprogramma’s en Nederlandse tv voor de taal. Ook blijft ze op de hoogte van nieuws en actualiteiten. Een sterke, positieve en zelfstandige vrouw. Staat stevig op beide benen in het leven. Zorgzaam en zeker ook gevoelig, eerlijk en oprecht. Beschaafd en houdt van humor maar nooit ten koste van een ander. Ze zoekt een lieve respectvolle man. Een relaxed type die zichzelf kan zijn en die ook leuk met haar zoon (11) om kan gaan. Liefst niet rokend, doet ze zelf ook niet. Autorijden doet ze wel maar heeft zelf geen auto.

reageer op deze kandidaat
Heart-Icon

Denise, 59 jaar
Regio Oost-Brabant

Ze houdt van water, zee, strand, zeilen, cruisen en toch woont ze niet vlakbij de zee. Voor deze 58-jarige dame, 1.67 m, tikkeltje volslank met een kort blond kapsel, HBO niveau zoeken wij een actieve heer van goed niveau. Mevrouw kleedt zich casual chic naar gelegenheid en ziet er prima verzorgd uit. Ze is gescheiden en heeft 2 kinderen maar die wonen niet meer thuis. Oorspronkelijk komt ze uit het Zuiden van het land uit een artsenfamilie. Haar ambitie lag echter op een ander vlak; ze houdt van talen en is opgeleid als docente Engels/Nederlands. Geeft momenteel o.a. Nederlandse les aan vluchtelingen, is taalcoach en is vrijwilliger in een  museum en bij de thuiszorg. Roken doet ze niet en ook fijn als een partner niet rookt alhoewel ze er geen probleem mee heeft als hij bv. na het eten af en toe een sigaartje opsteekt. Ze speelt golf, rijdt auto (houdt van “sportief” rijden), wandelt graag en doet fitness. Veel getennist ook, maar nu kijkt ze graag wedstrijden. Creatief en houdt van schilderen, dol op de natuur en tuinieren hetgeen te zien is aan haar mooie tuin. Houdt van kunst en bezoekt graag musea en theater. Ook voor een spannende film gaat ze graag even zitten. Ze kijkt graag Engelse, Spaanse en Italiaanse series op Netflix of tv. Leest graag literatuur, detectives of een roman. Houdt van reizen, liefst in voor- of najaar vanwege de hitte. Qua muziek gaat haar smaak alle kanten op; van hedendaagse pop tot klassiek en veel wat er tussen zit. Ze is een spontane, actieve vrouw,  is geïnteresseerd in mensen en hun verhalen, spontaan, gastvrij, zorgzaam , open en legt makkelijk contacten. Ze zoekt een spontane “family man” met niveau die ook iets te melden heeft en ruimdenkend is en gevoel voor humor heeft.

reageer op deze kandidaat
Copyright© - Het Relatiebureau