Het beste voornemen voor 2019

Alleen? Doe er iets aan. Nu het nieuwe jaar is begonnen,  is de agenda van de Date-consulent goed gevuld. Veel mensen die ongewenst alleen zijn, zagen als een berg op tegen de feestdagen. Wij weten ook uit gesprekken met onze nog niet geslaagde cliënten dat ze zich in december meer eenzaam voelen dan normaal. Maar het is nu 2019, nieuwe kansen dus om in december niet meer alleen bij de kerstboom te zitten. En daar moet je vroeg mee beginnen.

Een fijner leven

Tijd dus om het eens anders aan te pakken en het begin van het nieuwe jaar te gebruiken als een aanleiding om een lang gekoesterde wens vorm te gaan geven. Het goede voornemen is het halve werk. Als je niets doet, dan gebeurt er ook niets in de regel. Aan de slag dus. Raap al je moed bij elkaar en bel ons, of bezoek onze website en vul het contactformulier in. Met een beetje hulp van ons kan je leven er straks héél anders uitzien. En niet alleen in december.

Een geslaagd resultaat

Bij Stichting Date kunnen de mensen zelf hun partner kiezen uit het partnerboek, waarin alle kandidaten overzichtelijk zijn te vinden met een zeer uitgebreide, maar volledig anonieme profielschets. Ook kunnen ze zelf door anderen gekozen worden. Vanzelfsprekend heeft de consulent ook altijd haar eigen, goed onderbouwde voorstellen. We leven helaas niet meer in de tijd dat de zoektocht naar een partner vanzelfsprekend meteen resultaten oplevert. Vaker dan voorheen hebben we meerdere contactmogelijkheden nodig om tot een geslaagd resultaat te komen. Mensen stappen ook niet meer meteen met de eerste de beste in een relatie. Daarvoor is er in het verleden té veel fout gegaan of hebben ze zich beter voorbereid met een lijstje van wat ze niet meer willen en wat wél. Als mensen dan door ons met elkaar in contact zijn gebracht moeten ze zelf de nodige aandacht en energie aan elkaar gaan besteden als ze met elkaar verder willen. Dan is het werk van de consulente klaar.

Serieuze voorstellen

Als wij een voorstel doe, raden we de mensen altijd aan om dat niet in de wind te slaan. Af en toe gebeurt er niets, maar heel vaak valt ons persoonlijk voorstel in goede aarde, en groeit er iets moois uit. Om een of andere reden ontwikkelt zich bij een goede relatieconsulent daarvoor een soort van zesde zintuig. En daar kan geen computer tegenop. Natuurlijk werken wij daar wel mee,  maar droge gegevens met elkaar vergelijken en bij elkaar optellen, leidt bijna altijd tot niets. Het goede gevoel moet er zijn. Pas dan heeft het zin om ermee aan de slag te gaan. Bij Stichting Date slagen veel mensen in het vinden van een partner.  Daar kun jij  ook bij horen…tenminste…als jouw uitgangspunt een duurzame man-vrouw relatie is en als je ongebonden bent, dus vrij om een relatie aan te gaan.