Al weer geen Valentijntje?

Vier jij opnieuw geen Valentijn omdat die geliefde nog niet in beeld is? Ik weet het, er zijn mensen die er jaren over doen om de eerste stap te zetten. Maar als je heel graag een geliefde zou willen hebben en er steeds geen verandering in die situatie komt, dan nadert het moment waarop je moet bekennen: eigenlijk zou het heel fijn zijn als iemand mij een handje zou helpen.

Heb je gevoelens van eenzaamheid? Ga je nooit meer of veel minder met vakantie of erop uit omdat er alleen niks aan is? Vermijd je feestjes waar vooral stellen komen? Kun je aan jou zien dat er geen vrouw meer in huis is? Denk jij dat álle mannen alleen maar drinken of vreemdgaan? Durf je wel iemand aan te spreken die je leuk vind of loop je er dan gauw met een grote bocht omheen?

Allemaal dingen waar iets aan te doen is. Maar jij moet wél zelf de eerste stap zetten. Een ander doet het niet voor je. Je moet het zelf graag willen en ook achter je besluit staan: Ik wil niet langer alleen door het leven maar ga nu écht op zoek naar een maatje, een nieuwe liefde.

En dan komen wij in beeld: wij praten met je, leren je kennen, ontdekken samen met jou wie er goed bij je zou kunnen passen, wat jouw verwachtingen zijn en wat zij in huis moet hebben, waar jouw hoop op is gevestigd en hoe hij jou blij kan maken. Maar ook wat je aan jezelf zou kunnen verbeteren om je kansen te optimaliseren. Hier hebben wij altijd gratis adviezen voor.

Kom op, maak die move, zet die stap, pak onze uitgestoken hand en maak binnen afzienbare tijd je eerste afspraken. Met een kandidaat die óók door ons gezien en gesproken is, die wij jou aanbevelen. Of die jij zelf hebt gekozen en door ons mee in contact wordt gebracht. Geen klik? Dan kijken we meteen weer verder. Wel een klik, dan heb jij een hoofdprijs en volgend jaar wél een Valentijntje.

Ans Verhagen, voorzitter.

Licht aan het eind van de tunnel