De zomer voorbij..

Hoewel het de warmste zomer ooit schijnt te zijn, heb ik in mijn beleving lang moeten stoken en veel regen gehad. Augustus was lekker maar is al weer voorbij. In een maand tijd hebben we een uur en 50 minuten daglicht ingeleverd: ’s morgens later licht, ’s avonds eerder donker. Zo kunnen we met een beetje geluk tijdens een mooie nazomer nog eens terugkijken op de warme zomer van 2016. Vandaag op 1 september komt het najaar met rasse schreden dichterbij.

Heb jij de liefde van je leven al gevonden en heb je samen genoten van de zomer? Dat gun je toch iedereen! Maar ja, je leest niet voor niets mijn blog : Stichting Date is er voor mensen die de liefde van hun leven nog niet gevonden hebben. En de kans is vrij groot dat dit geluk nog steeds niet op uw pad is gekomen.

Durf die stap eens te zetten! Als je daar in het voorjaar al aan was begonnen was de kans op 1 september 50% geweest dat je dan niet eens maar naar onze site en ons blog had omgekeken. Verliefde mensen hebben alleen maar tijd voor elkaar, alsof ze alle geleden schade in moeten halen.

Geen lang verhaal deze keer. Maar toch een bemoediging. Máák die keuze, kies voor jezelf, durf niet alleen te dromen maar ook te doen en meld je nú aan. Dan hebben we nog 3 maanden voordat de mooiste dagen van het jaar beginnen in december beginnen, en kan het zó maar zijn dat je doel bereikt is.