Daten zonder app

“Ik kan je niet krijgen, maar ik ga het tóch proberen”. Het belangrijkste ingrediënt waarom online daten vaak op niets uitloopt. De kandidaten krijgen té veel reactie van mensen waar ze helemaal niet op zitten te wachten. Ontvanger ontevreden, de berichtjes  worden meteen verwijderd, niet beantwoord en ook de afzender is dan ontevreden. Maar hoe dan wél?

Geen vluchtig en oppervlakkig gescharrel meer in de marge, maar iemand persoonlijk spreken aan de telefoon en samen een afspraak maken voor een live ontmoeting. Gewoon op een openbare plek, er kan je niets ergers gebeuren dan dat er bij nader inzien geen klik is. Maar je kunt tóch een leuke afspraak hebben gehad.  En dan óp naar een volgende kans. Via dit scenario slaagt het grootste deel van onze kandidaten.

Relatiebureau voor een échte relatie

Daten zonder app doe je bij een relatiebureau. Hier komen mensen samen die serieus op zoek zijn naar een échte relatie en geen zin meer hebben in dat vage en soms ook nare gedoe op de datingsite, voor de gek gehouden, opgelicht, gestalkt, te veel narigheid om op te noemen. Stichting Date beschikt over voldoende mogelijkheden om een passende partner op je pad te brengen. En, om gelukkig te worden heb er toch maar ééntje nodig, nietwaar?

Je eigen consulente bespreekt alles met je, maakt een passende profielschets en adviseert om wel of juist niet met een kandidaat in gesprek te gaan. Hierbij staan jouw wensen centraal. En je kiest zélf of je met iemand af wilt spreken.

Natuurlijk spring je een beetje in het diepe, maar wij springen altijd mee, zodat je er niet alleen voorstaat. Risicio’s op teleurstellingen kunnen wij niet uitsluiten, dat is inherent aan het leven, maar je loopt hier ook  het risico om je nieuwe levenspartner te ontmoeten. Durf je dat?

Daten app