Consulent Eindhoven/Limburg

Anique is dé relatieconsulent van Noord-Brabant en Limburg en specifiek in de regio Eindhoven.

Anique Smits

Relatiebureau in Eindhoven/Limburg

Anique Smits is mijn naam. Met mijn enthousiasme en passie ben ik ervan overtuigd dat ik het verschil kan maken. Het verschil tussen jouw gewone alledaagse leven als single en een fijner leven mét een lieve partner. Met mijn inlevingsvermogen en mijn eerlijke blik op de realiteit kunnen wij samen grote stappen zetten op weg naar een leven waarin de liefde weer een rol gaat spelen.
Ik bezoek je graag thuis in de regio Eindhoven en Limburg. Ik wil je graag helpen en begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe liefde en kan je enthousiasmeren om deze belangrijke stap te zetten. Ik kan je slagingskansen vergroten en verbeteren door je goede adviezen te geven, ervoor te zorgen dat jij je gesteund voelt en dat je zelfvertrouwen groeit.
Samen gaan we aan de slag, samen gaan we met vertrouwen de kennismakingen doen en samen zullen we blij zijn als jij je doel hebt bereikt.

Hét relatiebureau van regio Eindhoven en Limburg

Ben jij op zoek naar een relatie? Heb je al verschillende datingsites en -bureaus geprobeerd zonder succes? Wij zijn een relatiebureau in de regio Eindhoven/Limburg waar persoonlijke relatiebemiddeling hoog in het vaandel staat. Stichting Date is hét relatiebemiddelingsbureau in Eindhoven en Limburg, waarbij aandacht voor de kandidaten, één op één begeleiding en wederzijds vertrouwen onze kernwaarden zijn. Bij ons heb je áltijd één vaste contactpersoon die je begeleidt in het vinden van de juiste match. Hierin verschillen wij van gewone datingbureaus. Wij zetten nét dat stapje extra voor jou en zorgen ervoor dat je alleen in contact komt met passende kandidaten, die net als jij ook vrij zijn om een relatie aan te gaan.

Persoonlijke relatiebemiddeling

Gezonde en duurzame relaties tot stand brengen is ons doel en dit doen wij door persoonlijke relatiebemiddeling. We beginnen met een uitgebreide intake, waarin wij voornamelijk het luisterend oor zullen bieden. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag met jouw wensen. We zullen je kandidaten voorstellen, begeleiden en coachen. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring in het vinden van de juiste match en ze zullen altijd voor je klaar staan. Wij zijn aangesloten bij de Branche Vereniging Singles Keurmerk (BVSK).

Gratis kennismakingsgesprek in Eindhoven

Jij kunt je aanmelden voor een kosteloos kennismakingsgesprek met de relatieconsulent in de regio Eindhoven/Limburg. Wij verdiepen ons in jouw wensen en persoonlijke mogelijkheden, waarna we samen kunnen vaststellen waar jij precies naar op zoek bent. Onze relatieconsulent stelt zich hier aan jou voor, zodat jij weet met wie je in contact komt.