Begeleiding bij het vinden van een relatie

Bij Het Relatiebureau begrijpen we dat het vinden van de ware liefde en het aangaan van een gezonde relatie uitdagend kunnen zijn. Onze missie is om singles te begeleiden en inzicht te verschaffen in valkuilen, misvattingen en andere obstakels die het daten kunnen bemoeilijken. We bieden een unieke ‘coaching-light’ aanpak, waarbij we singles helpen door met elkaar te ‘sparren’, waardevolle tips te delen en analyses te maken.
Let op: het is geen therapie, maar een effectieve manier om beter voorbereid het liefdespad op te gaan.

Werkwijze:

 • 1. Vragenlijst beantwoorden:

  na aanmelding ontvang je een vragenlijst per e-mail. Jouw antwoorden vormen de basis voor onze aanpak.

 • 2. Onderzoek uitdagingen:

  we onderzoeken de issues die naar voren komen en raadplegen eventuele reflecties in onze toolkit om dieper inzicht te verkrijgen.

 • 3. Eigen Vragen:

  tijdens het proces moedigen we je aan om je eigen vragen en bedenkingen te noteren, zodat we gericht kunnen werken aan jouw specifieke behoeften.

 • 4. Face-to-Face Sessie (2 uur):

  na een afgesproken periode plannen we een persoonlijke ontmoeting in. Deze twee uur durende sessie kan plaatsvinden bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze.

 • 5. Optionele vervolgsessie:

  indien gewenst, plannen we een vervolgsessie in om dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen en verdere ondersteuning te bieden.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om jou op een supportende en constructieve manier te begeleiden naar een succesvolle start van jouw liefdespad. Neem de eerste stap naar een gezonde en bloeiende relatie met Het Relatiebureau.

Om gebruik te kunnen maken van ‘coaching-light’ dien je je eerst aan te melden bij Het Relatiebureau.