50 plus dating

50 plus dating is een goede keuze via Stichting Date. Veel 50-plussers zoeken begeleiding bij het vinden van een juiste date, wij zorgen dat er kandidaten op je pad komen en ondersteunen hier zo veel mogelijk in. Wij informeren je uitgebreid over ons datingprogramma en jouw persoonlijke mogelijkheden.
Wij bieden met onze consulenten persoonlijke aandacht aan alle kandidaten en zoeken de perfecte match voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast organiseren we af en toe activiteiten, zoals café-middagen, speeddaten, kookworkshops en bos-en stadswandelingen.

Op zoek naar een serieuze relatie?

Als je op zoekt bent naar een serieuze relatie, dan ben je bij Stichting Date aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in 50 plus dating, daarnaast begeleiden we ook veel kandidaten uit andere leeftijdscategorieën.
Stichting Date is als relatiebemiddelingsbureau sinds 1969 actief in het hele land. Wij zijn met onze 50 jaar ervaring het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Onze consulenten zijn goed opgeleid en zijn erg ervaren in matchmaking.
Bij ons kun je jezelf voor een kostenloos informatief gesprek aanmelden. Nadat je ingeschreven bent, helpt onze consulent je verder met het leggen van het eerste contact voor een afspraak met een persoonlijke voorstel. Tijdens de inschrijving blijven wij jou voorstellen doen en coachen in het vinden van een geschikte match tot jij vindt dat het niet meer nodig is!

Relatiebemiddeling voor 50 plus dating

Betrouwbare relatiebemiddeling voor 50 plussers. Veilig online daten wordt steeds lastiger. Je weet gewoon niet wie of wat er achter de profielen zit. Mensen doen zich vaak anders voor dan zij daadwerkelijk zijn en het valt in veel gevallen tegen. Slagingskans 8% tegenover de 70-75% bij Stichting Date. Wij horen van onze kandidaten vaak dat zij op datingsite’s vaak tegen teleurstellingen aanlopen. Veel 50+’ers geven het dan op en kiezen ervoor alleen te blijven, terwijl ze liever hun tijd met een partner doorbrengen. Relatiebemiddelingsbureau’s zijn een ideale oplossing voor deze mensen. Door middel van relatiebemiddeling word je weer gestimuleerd en bemoedigd om in contact te gaan met nieuwe mensen en actief te gaan afspreken.

Wij helpen je daarbij met het zetten van de eerste stap, maar ook begeleiding tussendoor en ondersteuning wanneer je daar behoefte aan hebt. Wij zoeken voor jou naar iemand die op dit moment bij je past, maar ook iemand waarmee je de rest van je leven wil doorbrengen. Veel 50 plussers vinden het lastig om op deze leeftijd een geschikte partner te vinden, daarom helpen wij hierbij met al onze kennis en ervaring. Hiermee hebben wij door de jaren heen al veel successen geboekt en meer dan honderdduizend mensen bij elkaar mogen brengen.

Wil jij weten wat ons relatiebemiddelingsbureau voor jou kan doen?

Heeft u een vraag over onze relatiebemiddeling of wilt u een persoonlijk intake gesprek aanvragen?