50% korting voor Sarah en Abraham

50 Jaar in 2019? Proficicat! Dat vieren wij met een mooi cadeau voor u.

In 1969, een halve eeuw, 5 decennia, 50 jaar is het geleden dat Stichting Date werd opgericht. In 50 jaar hebben wij voor meer dan 100.000 mensen aan de wieg gestaan van pril geluk en een nieuwe relatie. Om trots op te zijn! 2019 Is voor ons dan ook een jubeljaar.

Wij hebben veel goede jaren gekend, in het tijdperk vóór het internet. Maar ook nadat het internetdaten razend populair werd, hebben we steeds onze weg kunnen vinden. Opnieuw is er een kentering zichtbaar, nu in omgekeerde richting. Steeds vaker zoeken mensen de persoonlijke bemiddeling weer op om hun doel in zicht te krijgen, en haken ze af bij het internet.

Wij zijn het oudste relatiebureau van Nederland, hebben alle stormen doorstaan en staan in de startblokken om jou via de weg van persoonlijke bemiddeling een nieuw leven te geven. Eén minuut alleen en eenzaam is 60 seconden minder geluk.

Ben jij geboren in 1969? Dan vieren wij samen onze verjaardag en bieden wij je een gratis bemiddelingstraject aan voor een half jaar. Je krijgt dan 50% korting op het inschrijfgeld. Geen kosten achteraf en geen ongewenste verlenging.

Doen! Je loopt hooguit het risico op een fijne relatie.